Levertijd

The Sparkle verzend al zijn pakketjes binnen de 2 werkdagen na betaling.

Mocht het om bepaalde redenen niet om u pakket binnen de 48u te verzenden, dan krijgt u van The Sparkle een mailtje of bericht.

Ik vind het belangrijk dat bestellingen zorgvuldig en snel bij je worden geleverd. Mijn streven is dan ook dat bestellingen die geplaatst worden, binnen 24-48u* verzonden worden.
Mocht om wat voor reden dan ook deze levertijd niet te behalen zijn, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
Op het moment dat je pakket verzonden is, ontvang je hiervan altijd een bericht, en indien het met pakketpost verstuurd wordt ontvang je ook een track and trace code.

Bezorging

Je kunt je pakket zowel thuis, als op een ander adres laten bezorgen.
 

De levering verloopt via Bpost. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.
Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen. Zodra ik je bestelling heb afgegeven ligt dit in handen van Bpost.

Je kan ook kiezen voor de optie afhalen. Je betaalt gewoon je pakketje, maar er zullen geen verzendkosten gerekend worden. Je krijgt van mij dan een mailtje binnen de 24u met de dagen waarop je je pakketje kan komen ophalen.
Als dat niet handig is ;-) Het afhaalpunt van The Sparkle bevindt zich in Houthalen-Helchteren (Limburg). Als je dus dicht in de buurt woont, kan je het gerust eens komen ophalen.

Verzendkosten

Verzenden binnen België
Pakketje: €4.95
Vanaf €50 gratis verzending


Verzenden naar Nederland:
Pakketje: € 8.95

 

Mocht er iets niet duidelijk zijn of je hebt nog vragen, stuur dan gerust een mailtje naar info@thesparkle.be